Contacto

Además, Artefakte en Facebook tiene tres páginas distintas: la página general, que opera como una suerte de canal informativo, espacio de guerrilla de la comunicación y muchas cosas más; el colaboratorio o página dedicada a los ciclos formativos que organizamos; y, last but not least, la página Lecturas, donde reseñamos libros, películas y otros contenidos, propios y ajenos.

Ahora también puedes visitarnos en nuestro nuevo espacio ubicado en Calle Viladomat, 144 en la ciudad de Barcelona.

Te/os esperamos!

 

2 thoughts on “Contacto

 1. JOSE PAYET GARCIA

  Hola bon día.
  El meu nom es Josep Payet i aquest mail es per comunicar-li que hem
  obert una botiga de consumibles informatics de tinta i toner tant
  originals,compatibles i reciclats molt a prop de vostés..
  Aquest correu que envio no es spam ni mailing ni res semblant,es un correu informatiu només perque compareu preus de lo que pagueu actualment amb lo que oferim,sense molestar-li amb trucades,ni visites,ni mals de cap ni res per l´estil.
  Si no estiguessim segurs que els preus que oferim els poden beneficiar,no enviariam cap correu,peró estem segurs per que coneixem el mercat i els marges que apliquen les empresses que els nostres preus i la entrega gratuita que oferim,es molt bona opció.
  Dit aixó hi som al carrer ROCAFORT 117 entre CONSELL DE CENT I DIPUTACIO i la botiga es diu REFILL & PRINT BCN.
  Intentem ser una botiga adaptada als temps que vivim i es per aixó,que nosaltres anem a buscar als clients per que no s´hagin de desplaçar ni perdre el temps,ja que fem ENTREGA GRATUITA E INMEDIATA DEL QUE DEMANEU O MAXIM 24 hores,i al no ser cap tipus de franquicia tenim uns preus molt ajustats i força competitius,per comprar tinta o tòner per la impresora de casa,de la oficina,del despatx,de la botiga etc.
  Dit aixó li convido a que miri el nostre web i els preus que oferim, Si no trova alguna referencia li busco al meu proveidor i li paso preu en un moment.
  Obviament no cal dir que tot va amb la seva factura pertinent,entrega inmediata etc.
  Podeu comparar els nostres preus amb MEDIAMARKT,FNAC,WORTEN i ja no os dic res de franquicies tipus PRINK etc,veureu que tenim uns preus bestials.
  També tenim la caixa de paper TORRAS CONTRAST A4 80 gr 5 paquets de 500 fulls=2500 fulls a 18.15€ IVA INCLOS.
  No perdeu res per comparar preus i mirar lo que pagueu actualment.
  Tampoc es necesari que compreu per la web doncs em podeu fer comanda per aqui mateix SENSE PAGAR RES,cobrem quant entreguem.
  No dubteu en pregunta-me qualsevol dubte,aclaració o lo que os faci falta.

  Att Josep Payet Garcia

  REFILL & PRINT BCN
  C/ROCAFORT 117
  BARCELONA 08015
  931243177 692494698
  https://www.refillbcn.com/
  refillbcn@refillbcn.com

 2. Librería el Puente

  Buenas tardes
  Somos una librería ubicada en Lanzarote, estábamos interesados en algunos ejemplares de un libro de su catálogo, “Tiempo del sapo”, para que nos aporten la información de como conseguirlos.

  Un saludo
  Gracias

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ARTEFAKTE